середа, 11 квітня 2018 07:10

13 ударів цеглиною: медсестрі не вдалося врятуватися від психічно хворого

13 ударів цеглиною: медсестрі не вдалося врятуватися від психічно хворого
11 квітня 2015-го в Полтаві психічно хворий чоловік зарізав ножем медсестру. Фото: УНН

В лісосмузі мікрорайону "Огнівка" в Полтаві перехожий із собакою знайшов тіло мертвої 61-річної медсестри. Її цеглою забив психічно хворий чоловік. Поліція його затримала на зйомній квартирі.

Злочин стався 11 квітня 2015-го року. Медсестра йшла через лісосмугу із сумкою з продуктами. Вбивця чекав на неї в кущах.

"Жінка здалася йому тролем, який загрожує всьому всесвіту. Напав на неї ззаду, 13 разів вдарив цеглиною. Від того вона померла. Затягнув її за руки в лісосмугу, але йому здалося, ніби з жінки вийшов дух. Тоді взяв її за ноги, притопив у болоті та поклав зверху деревину. Забрав із собою сумку. З неї дістав ковбасу та гроші, мобільний викинув", - розповів Володимир Пасічко із Полтавського відділення поліції №1.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кривава розправа над родиною: з'явилися шокуючі подробиці про школяра-різника

Нападника забрали до психлікарні.

"Він стверджує, що люди повинні бути йому вдячні за знищення троля. Це була його місія", - додав Володимир Сергійович.
Затриманий разом з братом орендував квартиру в мікрорайоні "Сади-1". Брат та господарка помешкання стверджують, що до цього чоловік ніколи агресивно себе не вів.

13 січня 2015-го поліція знайшла психічно хворого вбивцю-втікача Ігоря Зубенка. Втік із Полтавської обласної психлікарні.

Зараз ви читаєте новину «13 ударів цеглиною: медсестрі не вдалося врятуватися від психічно хворого». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі