середа, 03 липня 2019 17:45

Полтавською районною поліцією керує новий начальник

Сьогодні, 3 липня, представили нового начальника Полтавського районного відділення поліції. Ним став Віталій Ємець. До нього посаду обіймав Микола Коваль.

У декларації за 2018 рік Ємець зафіксував квартиру у Полтаві площею 44,4 кв. м. Його дружина Вікторія Ємець є власницею квартири у Полтаві на 48,2 кв. м. Також на неї оформлена земельна ділянка розміром 1 тис. 540 кв. м та житловий будинок на 110,6 "квадратів", що розташовані у селі Малий Тростянець Полтавського району, пише poltavske.tv.

Віталій Ємець має автомобіль Skoda Octavia A5 2011 року випуску.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Що крадуть у селах, хто та як уберегтись від злодіїв

Микола Коваль був начальником Полтавського райвідділу поліції з 19 липня 2018 року. Отримав підвищення. З понеділка, 1 липня, обіймає посаду заступника начальника кадрів Полтавської обласної поліції, начальник відділу інспекції особового складу.

Автор: Світлана Бондарева
  Микола Коваль був начальником Полтавського райвідділення поліції з 19 липня 2018 року по червень 2019-го
Микола Коваль був начальником Полтавського райвідділення поліції з 19 липня 2018 року по червень 2019-го

"Колись я обіймав схожу посаду в управлінні внутрішньої безпеки, тому маю досвід у роботі з особовим складом. Головні обов'язки - профілактика і контроль законності роботи працівників поліції", - розповів Gazeta.ua Микола Михайлович.

"З Віталієм Ємцем спілкувалися, передав йому справи. Переживаю за своїх колишніх підлеглих з райвідділку, звикли працювати разом. Віталій Володимирович не вперше керуватиме поліцією Полтавського району, тому знає свою роботу", - додав Коваль.

Сергій Бульбаха пішов із посади голови Новосанжарської райдержадміністрації за власним бажанням. 11 червня президент Володимир Зеленський підписав розпорядження про його звільнення. Сергій Бульбаха оголосив, що буде балотуватися у Верховну Раду на дострокових виборах 21 липня.

Зараз ви читаєте новину «Полтавською районною поліцією керує новий начальник». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Найбільше читають