пʼятниця, 19 квітня 2019 15:15

Як у Карлівці садили берези і горобину - фото
3

Працівники КП "Карлівка Новатор" висаджують берізки та горобини навколо дитячого майданчика по вул. Великотирнівській
Фото: Ірина Мартинюк
Працівники КП "Карлівка Новатор" висаджують берізки та горобини навколо дитячого майданчика по вул. Великотирнівській
В Карлівці озеленили дитячий майданчик на вул. Великотирнівський

У районі 2-поверхівок на вул. Великотирнівській у Карлівці на Полтавщині озеленили дитячий майданчик. Висадили 20 саджанців беріз і горобини.

Про це повідомляє кореспондент "Газети".

"До нас звернулися мешканці будинків №37, 39, 39А, 41, 43 цієї вулиці й попросили озеленити територію біля нещодавно збудованого дитячого майданчика. Вочевидь, за приклад їм стали жителі 5-поверхівки на вулиці Незалежності, 10. Там ми на місці спиляних аварійних дерев на прибудинковій території висадили молоді липи. Знайшлися спонсори, завдяки яким придбали саджанці берези повислої та горобини", - розповів начальник комунального підприємства "Карлівка Новатор" Валерій Фуртас.

"Ближче до будинку посадимо берізки, а горобину – до проїжджої частини", – схиляється над планом озеленення території головний інженер підприємства Сергій Іщенко.

Через півгодини саджанці навколо ігрового майданчика залишалося тільки підв'язати.

"Чому б і не приєднатися до доброї справи? – посміхається, беручи мотузку, місцева Тетяна Паненко. – Можна сказати, що цей дитячий майданчик росте разом із моїм сином. Дімі 2 роки. Ми тут неподалік живемо і вечорами любимо бавитися на гойдалці. Дітей завжди багато, віком від 1 до 13 років".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Депутати заклали 60 тис. грн на боротьбу зі сміттям - Фото

"Потрібно всі дитячі майданчики в місті озеленити, щоб можна було відпочивати на лавках у затінку, доки малеча грається. Добре, що з'явилися і гірка, і гойдалки, і пісочниця на нашій вулиці", - додала місцева Тамара Євенко.

Незабаром озеленять подвір'я 9-поверхівки на вул. Полтавський шлях, 58.

15 квітня висадили 37 черемх на території ботанічного пам'ятника "Вовчі Гори" біля села Лелюхівка Новосанжарського району.

Зараз ви читаєте новину «Як у Карлівці садили берези і горобину - фото». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Найбільше читають