четвер, 15 серпня 2019 00:17

Стіни для роботи мають бути прошпакльовані чистовою шпаклівкою та прогрунтовані
3

– Подобається мені ця справа. Вдома вже всі стіни порозмальовував, узявся за полотно, – розповів житель села Велика Бушинка Віталій ОЦУПОК, 34 роки. – Перший малюнок на стіні в гаражі зробив 2016 року. Після цього, як то кажуть, пішло-поїхало. У літній кухні – пальми, море й пісок, щоб зігрівало взимку. На кухні в будинку – нічний мегаполіс з освітленими вікнами. Коли завершив першу роботу – це сімейне фото в гаражі, зрозумів, що хочу цим займатися. Дивився багато відео в інтернеті, придбав аерограф, фарби. До речі, коли був у Москві, познайомився з майстром, відео якого постійно переглядаю.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Артем Кирилюк 26 років ремонтує годинники. Всі нюанси професії годинникаря

– Можу виконати роботу під замовлення. Нещодавно знайомому малював казковий Париж у його новобудові. На стінах у клубі "Україна" в Немирові теж моя робота. Стіни для роботи мають бути прошпакльовані чистовою шпаклівкою та прогрунтовані. Взагалі ціна роботи різна і залежить від кількості кольорів та складності. Якщо це чорно-білий малюнок, то від 200 гривень за квадратний метр. Кольоровий – близько 2000 гривень, а намалювати фото – трохи дорожче, враховуючи його складність та кількість точних деталей. Небагато людей в нас готові платити такі гроші, тому замовляють нечасто.

Мабуть, усе почалося з ніндзя-черепашок

– Я ще з дитинства любив малювати. – пригадує Віталій, – малював здебільшого різних воїнів. Пам'ятаю, в класі, мабуть, третьому вчився, колекціонував вкладиші від жувальних гумок із ніндзя-черепашками. А в четвертому класі навчався хлопець, який здорово їх малював. Щоперерви ходив до нього з проханням і мені намалювати моїх улюблених героїв. Та, мабуть, його вже всі дістали – і він мені відмовив. І відтоді я почав сам малювати. Ось так, мабуть, усе почалось із ніндзя-черепашок.
Віталій ОЦУПОК закінчив Брацлавський державний сільськогосподарський технікум та Уманський національний університет садівництва. П'ятнадцять років працює в українській горілчаній компанії "НЕМІРОФФ". На сьогодні обіймає посаду фахівця з продажів. Одружений, має двох дітей.

Художній розпис стін став відомий людству ще в стародавні часи – найбагатші й найродовитіші жителі Стародавньої Греції і Стародавнього Риму почали прикрашати підлоги, стелі і стіни власних осель орнаментальними та сюжетними фресками, мозаїками тощо.

Зараз ви читаєте новину «Стіни для роботи мають бути прошпакльовані чистовою шпаклівкою та прогрунтовані». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Найбільше читають