неділя, 21 квітня 2019 16:05

"Баки закупили, але ще не поставили"

У Пальчиківці Полтавського району не можуть вивозити сміття, бо не мають сміттєвоза.

Комунальне підприємство в сільраді утворили влітку торік. Нещодавно закупили ємності для збору сміття на вулицях — 20 баків для твердих змішаних побутових відходів і так само для поліетилену. Не використовують, бо не мають чим вивозити.

— Баки закупили, але ще не поставили. Тому що не можемо знайти, хто їх вивозитиме. Полтавське КАТП-1628 відмовилося надавати послуги, бо нерентабельно їздити. Плануємо купити свою машину, — каже секретар Пальчиківської сільради 51-річна Марина ­Якимовська.

У сільраді планують організувати вивіз сміття на полігон твердих побутових відходів у село Макухівка поблизу Полтави. Зараз мешканці семи сіл, що територіально підпорядковуються Пальчиківці, утилізують сміття на свій розсуд. Донедавна тут діяло сміттєзвалище. Його упорядкуванням займалася сільрада.

— Ми виділили під сміттєзвалище земельну ділянку. Щороку підгортали, упорядковували. Тепер його закрили, перебуває на стадії рекультивації. Працюємо над організацією централізованого вивозу, — пояснює Марина Вікторівна.

Зараз ви читаєте новину «"Баки закупили, але ще не поставили"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Найбільше читають