субота, 06 квітня 2019 16:49

Вінілова підлога найкраще підходить для кухонь і ванних кімнат

 

— Виховуємо 2-річного сина. Він алергік, тому щодня роблю вологе прибирання. Від цього лінолеум на кухні протерся й порвався. В дитячій лежав ковролін, який збирав багато пилу, сильно проявляють плями. Дитина любить гратися на підлозі, тому шукали тепле покриття. Сусіди порадили поїхати в магазин "Хата ламінату". Це було найправильніше рішення, — розповідає 27-річна Аліна Сергієнко з Полтави. Її родина звернулася в магазин "Хата Ламінату", що в Полтаві на вул. Небесної сотні, 86А. Фахівці порадили постелити на кухню вініл, у дитячу кімнату — коркову підлогу.

"Хата Ламінату" має майже 100 видів коркового покриття, понад 2000 видів ламінату, кількасот найменувань сучасного вінілу та найбільший вибір паркету в ­Полтаві.

— Сфера виробництва матеріалів для підлоги стрімко розвивається. Ми відстежуємо новинки, пропонуємо кожному клієнту індивідуальні рішення, — розповідає власник магазину "Хата Ламінату" Вадим Никоненко, 38 років. — Звісно, найкраща підлога — паркет із натуральної деревини. Але є й бюджетні варіанти. Для кожного приміщення маємо пропозиції. Ковролін теплий, але негігієнічний. Замість нього краще класти коркову підлогу. Це і порадили родині Сергієнків. Зовні покриття схоже на ламінат, але має значну перевагу. Завдяки кільком шарам корку воно тепле. Коли по ньому ходиш — майже не чути кроків. Подружжя обрало колір "Дуб волтем". Підібрали в тон до ламінату у вітальні. Підкладку взяли із целюлозного волокна, вона ідеальна для таких випадків.

Старий лінолеум у кухні Сергієнки замінили на вініл. Доставку зробили зі складу в Полтаві наступного дня після придбання. Монтаж виконувала бригада, рекомендована магазином.

— Вініл продається в планках. Наші майстри виклали його під кутом. На відміну від лінолеуму, у вінілу майже не залишається відходів, — пояснює Вадим Олександрович. — Це інноваційний матеріал. З'явився менше п'яти років тому, швидко стає популярним. Підходить для вологих приміщень, наприклад, кухні та ванної. Буває різної товщини та фактури. Легко підібрати за параметрами й кольорами. За потреби наші майстри швидко та професійно застелять підлогу. Співпрацюємо тільки з найкращими виробниками з Європи. Тому впевнені у високому ґатунку свого товару.

Для догляду за сучасним покриттям рекомендують спеціальні засоби.

— Мийні засоби на основі мила псують ламінат, утворюється білуватий наліт. До нього прилипає пил, підлога швидше стає брудною. Німецька марка "Доктор Шутс" у лабораторіях тестує свою продукцію. Створюють засоби, що найкраще миють і доглядають за підлогою, — додає Вадим Никоненко

Також магазин пропонує супутні матеріали і великий асортимент дверей. Ще один магазин "Хата Ламінату" розташований на вул. Великотирнівській, 29/2.

Звертайтеся за телефонами: 0(97) 965 78 14, 0(532) 655 907

Зараз ви читаєте новину «Вінілова підлога найкраще підходить для кухонь і ванних кімнат». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Найбільше читають