понеділок, 03 червня 2019 13:06

У Сквирському районі пройшов всеукраїнський фестиваль

У Сквирському районі пройшов всеукраїнський фестиваль
У Сквирському районі відбувся ІІІ відкритий Всеукраїнський фестиваль "Ми - діти твої, Україно!". Організували з нагоди Дня захисту дітей. Фото: Сквирська ЗОШ №3 - uCoz

Фестиваль назвали "Ми - діти твої, Україно!". Присвячений до Дня захисту дітей. Проходив у селі Пустоварівка. Приїхали діти з Донецької, Київської, Вінницької та Житомирської областей.

Розпочалося все о 10 ранку. Тоді ж оголосили хвилину мовчання біля Пустоварівського меморіалу героїв Другої світової війни та героїв АТО.

Була святкова хода до головної сцени. Попереду марширували барабанщиці, а за ними несли 30-метрове полотнище прапора України.

Відбулось урочисте відкриття спортивного майданчика зі штучним покриттям. Заступник голови Київської облдержадміністрації В. А. Кучер та начальник управління фізичної культури і спорту Київської облдержадміністрації С. О. Тимофєєв подарували спортивні м'ячі, повідомляє skvyra.info.

Танцювали флешмоб "Ми за мир і дружбу", на завершення якого в небо запустили жовті і блакитні кульки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Скасували найбільший етнорок-фестиваль

Право підняти Державний прапор України надали дітям із Донецької області.

Діти випустили білих голубів, які подарував учасник бойових дій у зоні ООС Олег Дзюземов.

Відбувся фестиваль національної кухні, влаштували майстер-класи для дітей - різьблення по дереву, картини з вовни, вироби з бісеру, рукотвори, квілінг, виготовлення сувенірів, аквагрим, декоративний розпис, іграшки з фетру, лялька-мотанка, листівки ручної роботи. Були спортивні ігри та розваги - шахи, шашки, настільний теніс, армрестлінг, карате, веселі старти, дартс.

Закінчилося свято концертом артистки Андріани і дискотекою DJ FLEX BC, обоє резиденти клубу "Шоколад".

У Полтаві на задньому дворі краєзнавчого музею відбувся фестиваль Art Weekend. Учасники відвідали ярмарок хенд-мейду й брали участь у майстер-класах із декоративно-ужиткового мистецтва. Також на території музею працювали фуд-корти і крафтовий маркет.

Зараз ви читаєте новину «У Сквирському районі пройшов всеукраїнський фестиваль». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Найбільше читають