субота, 22 червня 2019 15:37

У Фурсах закрили сезон таборів
7

Фото: fursy.info

Цьогоріч у Фурсівській ОТГ були 4 табори відпочинку з денним перебуванням дітей.

На базі Фурсівського ЗЗСО I-III ступенів працював табір "Побратими", у ньому відпочивали 115 дітей. На базі КОНЗ "Трушківський ЗЗСО I-III ступенів" був табір "Капітошка", в якому перебували 70 вихованців. На базі Пищиківського ЗЗСО I-III ступенів - табір "Мрія" з 60 дітьми та на базі Матюшівського ЗЗСО I-II ступенів - "Росинка", в ньому були 25 вихованців. Усього у пришкільних таборах Фурсівської ОТГ відпочили 270 дітей.

Про це на своїй сторінці повідомляє портал fursy.info.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У таборі дітей навчають англійської мови

Були конкурси малюнків на асфальті, дискотеки, вікторина "Природа рідного краю", "День ввічливості", "День фантазерів", "День леді та джентльменів", "День гумору", "День інспекторів руху та пожежників", "День рекордсменів", конкурси - "Краща інсценізація казки", "Усе найкраще дітям", "Чарівна зачіска", "Караоке в таборі" та ін.

Вихованці таборів побували на виставі у театрі ім. Панаса Саксаганського у місті Біла Церква, відвідали музеї. Діти з табору відпочинку "Мрія" їздили на екскурсію в парк "Сакура", що в селищі Володарка.

На канікулах батьки планують відправити дітей у літні табори. Багато оздоровчих закладів діють у Полтавському і Новосанжарському районах.

Зараз ви читаєте новину «У Фурсах закрили сезон таборів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Найбільше читають