середа, 03 липня 2019 11:05

У Білій Церкві створять 100 робочих місць

У Білій Церкві створять 100 робочих місць
В індустріальному парку "Біла Церква" до кінця року планують побудувати ще 3 заводи. ФОТО: facebook

У Білій Церкві на території індустріального парку заклали капсулу майбутнього заводу.

"Уже за пів року тут виготовлятимуть композит – замінник металу, - розповідає на своїй сторінці у "Фейсбуці" підприємець Василь Хмельницький. - За своїми властивостями він легший, не іржавіє, економніший. У США композитні матеріали вже замінили метал на 15-17 відсотків".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Плавучий Чорнобиль" з Росії відправлять в Арктику

За 2 роки планують вкласти у будівництво заводу 2,5 млн дол. та створити 100 робочих місць. Це буде другий завод, збудований в індустріальному парку "Біла Церква". До кінця року там планують побудувати ще 3.

"Перед тим, як почати будівництво великого заводу, ми винайняли місце в цеху, - продовжує Василь Хмельницький. - Купили лінію обладнання, налагодили його і випустили першу партію продукції. Це коштувало лише 85 тисяч доларів. Переконалися в тому, що все працює, що якість продукту висока, і вирішили масштабувати виробництво".

У Білій Церкві на заводі "Трібо" сталася пожежа. Про це повідомляють у ГУ ДСНС в Київській області. У цеху механічних колодок загорілись силові кабелі під стелею.

Зараз ви читаєте новину «У Білій Церкві створять 100 робочих місць». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Найбільше читають