вівторок, 09 липня 2019 12:21

Шукали рибалку - знайшли потопельника

Шукали рибалку - знайшли потопельника
У водному каналв в Машівському районі знайшли тіло зниклого рибалки. Фото: dubno.in.ua

8 липня у водоймі полизу села Базилівщина Машівського району знайшли потопельника. Ним виявився чоловік, якого напередодні оголосили в розшук.

Про це "Газеті" розповів начальник відділу комунікації ГУ нацполіції в Полтавській області Юрій Сулаєв.

33-річного полтавця Олексія Тарана оголосили в розшук напередодні. За словами його товариша, він 6 липня разом з Олексієм поїхав порибалити в Машівський район. Близько 01-ї години ночі загиблий Таран пішов у невідомому напрямку і не повернувся.

8 липня працівники КУ "Рятувально-водолазна служба" Полтавської обласної ради витягли тіло Олексія Тарана з водного каналу поблизу ставка №9 в селі Базилівщина Машівського району.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Депутат міськради впав з водного мотоцикла і загинув

Для встановлення причини смерті тіло направили до Полтавського обласного бюро судово-медичної експертизи.

За повідомленням начальника Управління з питань цивільного захисту Полтавської ОДА Віктора Стеблянка, протягом червня на Полтавщині зафіксували 24 випадки утоплень, з них 22 з летальними наслідками. Двох людей вдалося врятувати.

7 липня в селі Тахтаулове Полтавського району зі ставка місцеві мешканці витягли потопельницю. Втопилася їх односельчанка.

Зараз ви читаєте новину «Шукали рибалку - знайшли потопельника». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Найбільше читають