понеділок, 08 липня 2019 13:20

Депутат міськради впав з водного мотоцикла і загинув

Депутат міськради впав з водного мотоцикла і загинув
Трагічно загинув депутат міської ради міста Горішні Плавні на Полтавщині Олександр Штейка. Фото: hp-rada.gov.ua

6 липня в селі Кияшки неподалік міста Горішні Плавні на Полтавщині загинув депутат міської ради Олександр Штейка. Трагедія сталася на річці Псел неподалік пляжа, де святкували Івана Купала.

Про трагедію повідомили в управлінні з питань цивільного захисту населення Полтавської ОДА.

За даними свідків, 40-річний чоловік 6 липня відпочивав з друзями в селі Кияшки. На річці Псел компанія каталася на водному мотоциклі. На завершення Олександр робив коло на воді та випав з мотоцикла. Як з'ясували пізніше, водний транспорт зачепився за корчак.

При зіткненні, ймовірно, чоловік вдарився о той самий корчак, втратив свідомість та захлинувся. Лікарі констатували в нього травми від падіння.

Друзі одразу кинулися у воду шукати Олександра. Утім, втратили дорогоцінний час: тіло знайшли за кілька хвилин нижче за течією. Намагання надати першу допомогу виявилися марними. Лікарі, які прибули на виклик, констатували смерть.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Алкоголь, ігри та здоров'я - чого не слід робити на воді

У Олександра Штейки залишилися двоє дітей. Від першого шлюбу - 14-річна донька. Вдруге чоловік одружився минулого року, мав у цьому шлюбі 1-річного сина.

Олександр Леонідович Штейка був підприємцем, власником фабрики "Трикотажний рай". У Горішніх Плавнях був депутатом міської ради. Мав посаду заступника голови постійної комісії з питань економічної політики, бюджету, фінансів, підприємницької діяльності та здійснення регуляторної політики.

Чин похорону за Олександром Штейкою звершать 9 липня о 9:30 у Свято-Миколаївському соборі міста Горішні Плавні.

10 червня в Цибулеві Монастирищенського району Черкаської області попрощалися з учасником війни на Донбасі 29-річним Сергієм МАРШУКОМ. Він потонув у місцевому ставку.

Зараз ви читаєте новину «Депутат міськради впав з водного мотоцикла і загинув». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі