пʼятниця, 16 серпня 2019 18:10

Повідомив про замінування магазину: відповідатиме перед законом

Повідомив про замінування магазину: відповідатиме перед законом
Кримінальну справу 21-річного гайсинчанина розглянуть у суді. Фото з відкритих джерел

Прокурори Немирівської прокуратури Вінницької області розглянули кримінальну справу щодо 21-річного жителя Гайсина, якого звинувачують у скоєнні злочину.

28 квітня цього року молодий чоловік здійснив злочин. Він повідомив у поліцію, що в магазині "Каштан" на вулиці Грушевського, 58, станеться вибух. У досудовому розслідуванні слідчі встановили особу та з'ясували, що житель Гайсина телефонував із власного мобільного телефона. Своїми діями він дезорганізував роботу працівників магазину та зазіхнув на громадську безпеку мешканців прилеглих будинків.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: НАБУ відкрило справу проти Грицака

Під час проведення перевірки приміщення магазину та прилеглої території бійцями вибухотехнічної служби вибухових пристроїв, речовин або конструктивно схожих на них предметів не виявлено. Повідомлення не підтвердилось.
Обвинувальний акт скерують до суду.

У Гайсині за роки незалежності поліцією зафіксовано найперше анонімне телефонне повідомлення про замінування торгового приміщення.

Зараз ви читаєте новину «Повідомив про замінування магазину: відповідатиме перед законом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Найбільше читають