четвер, 20 червня 2019 09:40

Поліцейські на території старої ферми вирощували коноплю

Поліцейські на території старої ферми вирощували коноплю
У Чутовому на Полтавщині правоохоронці вирощували канабіс. Фото: Facebook

Затримали групу колишніх та нинішніх поліцейських, які вирощували коноплі на території старої ферми в Чутовому на Полтавщині.

Про це написав на своїй сторінці Facebook керівник поліції Полтавщини Андрій Замахін.

"16 червня проведено санкціоновані обшуки, виявлено та вилучено понад 50 рослин конопель, вирощених методом гідропоніки, та близько 8 кг наркотичної речовини рослинного походження у висушеному та подрібленому стані, зовні схожої на канабіс. За попередньою інформацією, вартість вилученого наркотичного засобу за цінами чорного ринку може становити майже 800 тис. грн. Наразі вилучене направлено на експертизу", - написав на сторінці.

Інформацію про те, що на території колишньої ферми обладнали приміщення для вирощування, переробки та збуту коноплі, правоохоронцям надали громадяни.

Також слідчі вилучили водяні фільтри, датчики вологості, термометри, зрошувальну систему, пакети з добривами, таймери, лампи для обігріву та денного освітлення, марлеві пакунки із ґрунтом та насінням конопель на стадії пророщення, освітлювальні ракети, піротехнічний вибуховий пакет, корпус бойової гранати Ф1 та запал до неї тощо.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Поліцейські катували та грабували жителів міста

Правоохоронці встановили, що до злочинної діяльності ймовірно причетні два колишні працівники міліції (один з Полтавської, другий із Харківської області) та двоє поліцейських Чутівського відділення Полтавщини.

Наразі причетні дають свідчення. Триває досудове розслідування.

Слідчі прокуратури міста Києва завершили досудове розслідування стосовно інспектора відділу Укрбюро Інтерполу та Європолу ГУ НП в м. Києві та двох його спільників за фактом викрадення людини, пограбування та незаконного зберігання боєприпасів.

Зараз ви читаєте новину «Поліцейські на території старої ферми вирощували коноплю». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Найбільше читають