понеділок, 24 червня 2019 11:10

Через негоду знову попадали дерева
5

Фото: Фото з мережі Фейсбук


"На вулицю вже страшно виходити. Що не дощ, так відразу і дерева падають. Гілля подряпало мою машину. Збитків на триста доларів", - розказує 38-річний Юрій Вій, житель будинку на вул. Академіка Кримського, 10 Піщаного масиву.

23 червня у Білій Церкві близько 18 год. пройшов сильний дощ. Подекуди із градом. Затопило вулиці й городи. Попадали дерева.

На вул. Шолом-Алейхема, 37 та в приміщенні дитячої лікарні №2 затопило повністю підвали. Рятувальники відкачали воду за допомогою мотопомпи. Вона призначена для перекачування великої кількості води.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дощ затопив частину вулиць Гайсина

"Сушку зірвало, речі по всьому двору розкидані. Град навіть забив до смерті голубів, що кучкувалися під вікнами", - розказує Олена Тимофій, 29 років. Живе на вул. Олеся Гончара, 18.

На перехресті біля АТБ, що на вул. Шевченка, автомобілі не могли проїхати. Там затопило дорогу.

"Звідки я знав, що буде такий дощ? Замість машини виїхав на мотоциклі. Заїхав у це "море". Тепер не заводиться. Котив додому 40 хвилин. А він важить чотириста кілограмів", - ділиться Олесь Свинарчук, 27 років.

Ярослав Піляй з особовим складом 1-го рятувального відділення групи рятувальних робіт Білоцерківського районного відділу Державної служби із надзвичайних ситуацій виїжджав на вул. Ярослава Мудрого, 28 та Молодіжну. Там попадали дерева.

"Одне дерево похилилося так, що могло упасти на житловий п'ятиповерховий будинок на вулиці Молодіжній. Друге вирізали 40 хвилин", - розказує.

Через потужну зливу затопило вулиці окупованого Севастополя. Дощ ішов уранці впродовж години.

Зараз ви читаєте новину «Через негоду знову попадали дерева». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Найбільше читають