вівторок, 20 травня 2014 12:26

Оренда житла в Криму подешевшала більш ніж в два рази

Оренда житла в Криму подешевшала більш ніж в два рази
Фото: ТСН

Вартість пропозиції сезонної оренди житла в Криму через відсутність попиту знизилася приблизно в 2-2,5 рази порівняно з 2013 роком.

Про це на прес-конференції повідомив президент українського представництва міжнародної федерації нерухомості FIABCI Олександр Бондаренко, пише УНІАН.

"В Партеніті в сезон двокімнатна квартира з більш-менш нормальними умовами проживання коштувала приблизно 500 доларів за 10 днів... Зараз не здається ні під яким соусом за ціною 200-250 доларів", - сказав Бондаренко.

У свою чергу, присутній на прес-конференції президент "Союзу фахівців з нерухомості України Олександр Рубанов додав, що також істотно знизилася вартість проживання в готелях півострова.

"Наприклад в готель "Ялта" торік проживання було в районі 150 доларів на добу, в перерахунку, зараз - 15-20 доларів на добу", - сказав Рубанов.

Разом з тим, експерти зазначили, що на ринку купівлі-продажу нерухомості після анексії півострова Росією спостерігається деяке підвищення прайсових цін, однак про реальну вартість нерухомості в Криму можна буде говорити тільки після відновлення реальних угод. Поки ж  через неможливість реєстрації прав власності на нерухомість ніякі транзакції в Криму неможливі.

Зараз ви читаєте новину «Оренда житла в Криму подешевшала більш ніж в два рази». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі