Ексклюзиви
понеділок, 02 жовтня 2006 18:57
Світлана Пиркало
Світлана Пиркало
Світлана Пиркало

Мамо, поклей шпалеру

 

Привіт, кумо! Тобі відомо, що батьки є головною рушійною силою в збільшенні вартості житла дітей? Ми про це ніби завжди здогадувалися, але в Англії це підтверджено фактами. Британці дуже люблять опитування і цифри і довіряють їм. А опитування показують, що ремонт, зроблений руками тат і мам, збільшує вартість нерухомості британців приблизно на тридцять мільярдів доларів щороку. Це стільки, як увесь прибуток українського державного бюджету. Але преса, замість хвалити вмілих предків, узялася ганити нове покоління. Мовляв, руки в нього поросли невідомо звідки, цвяха забити в стіну не вміє і таке інше.

Насправді покоління тут ні до чого. Усі ми все вміємо, коли треба. Гуртом ремонтували твої зйомні квартири в Києві, і нічого не завалилося. Я прекрасно вмію пофарбувати батарею, зварити шикарний борщ і бездоганно випрасувати блузку. Але куди приємніше, коли це робить мама. Не тільки тому, що мені в цей час можна побайдикувати. Просто так добре знову відчути себе під її крилом, знати, що вона тримає ситуацію під контролем.

Я вмію бездоганно випрасувати блузку

У нашій новій хаті також треба робити ремонт. І я запросила маму в гості під приводом фарбування стін і клеєння шпалери. Мама заметушилася, намагаючись купити в Полтаві дешеві щітки-валики, щоб зекономити мені пару фунтів. Але я попросила її облишити те все. Хай би тільки зібралася й приїхала. Може, й справді варто поклеїти шпалеру-другу, аби вона могла потім розповідати друзям, який трудовий героїзм проявляла у доньки в гостях. Може, посадимо тюльпани в садку. Але ж це не головне. Головне — мама буде поруч. І можна буде стати безтурботною, як у дитинстві.

Я навіть спробую їсти варену моркву і не битися з сусідськими хлопцями.

Зараз ви читаєте новину «Мамо, поклей шпалеру». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути