неділя, 27 серпня 2006 16:12
Світлана Пиркало
Світлана Пиркало
Світлана Пиркало

Бабло й сокира

 

Привіт, кумо! Ти ще пам"ятаєш, за своїм ремонтом і дітьми, що таке, коли до тебе пристає нічим не відшліфований і не відрафінований мужчина? Мені довелося пригадати — до того ж із демонстрацією третинних статевих ознак. Цей термін я вигадала сама, зараз поясню.

Перед матчем "Динамо"—"Фенербахче" минулої середи я зайшла у місцевий турецький гастроном спитати, де цей футбол можна подивитися. Це знав лише чорнявий легінь у різницькому відділі, що саме розбирав овечу тушу. Він говорив дуже поганою англійською, зате, забачивши перед собою світлокосу дівчину, швидко перейшов на мову міміки і жестів.

Він розповів, що звуть його Їлдіз (ні більше ні менше), що матч показують у більярдній поруч, і він мене туди зараз поведе. Я почала відмовлятися — на це Їлдіз страшно зареготав і пригрозив, що "Фенербахче" виграє, а "Динамо" програє. Я уточнила, що моя команда його командою поснідає, а "Галатасараєм" закусить. Їлдіз зажадав, аби ми побилися об заклад. Я запропонувала парі на один фунт. Їлдіз чмихнув, що це не гроші, і витяг із кишені пачку п"ятдесяток (яких в обігу майже немає, бо завелика купюра) завтовшки з мою долоню. Якось одразу стало зрозуміло, що він показує мені не портрет Її величності королеви, а свою метафоричну статеву ознаку.

Я запропонувала парі на один фунт

Аби згладити ситуацію, я погодилася на п"ять фунтів і намилилася до виходу. І тут Їлдіз, вирішивши, що ще не все сказав, схопив сокиру, якою щойно рубав вівцю, і додав: ти програвай, сюди не приходжай, моя тебе з сокира шукай. Отут я і вирішила запровадити термін "третинна статева ознака".

Із магазину я таки забралася, а матч благополучно завершився нічиєю. Тепер сиджу і думаю: чи нам з тобою просто пощастило? Чи ми чогось недобачаємо, і наші чоловіки також вірять, що жінку можна завоювати, показавши їй прес бабок і сокиру?

Зараз ви читаєте новину «Бабло й сокира». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі