четвер, 18 листопада 2010 19:08

За вживання цибулі та часнику знімають премію

Автор: малюнок: Володимир КАЗАНЕВСЬКИЙ
 

Працівникам курорту "Миргород" адміністрація не дозволяє їсти цибулю та часник у робочий час.

— Нам заборонили вживати під час обіду часник чи цибулю. Не можна також снідати цими овочами. Кажуть, це дратує відпочиваючих, — розповідає працівниця, просить її не називати. — Також не можемо самостійно собі щось приготувати на обід, зокрема підсмажити картоплю. Бо для приїжджих це буде нагадуванням про домашню їжу, а вони ж на дієті.

На курорті говорять: якщо хтось із адміністрації спіймає порушника цих вимог — того позбавляють премії. Можуть звільнити.

— Змусити людину не вживати ту саму цибулю ніхто не має права. Це лише рекомендації, — пояснює провідний менеджер курорту Олександр Гринь. — У нас своя специфіка роботи. Людина працює у колективі й повинна дотримуватися певних етичних норм. З'їв часничину, пшикни або почисть зуби, щоб не було запаху з рота. Відпочиваючим, наприклад, призначено процедури, а працівники в цей час будуть смажити чи пекти картоплю. Її запах пошириться по всьому корпусу. Це означає, що буде провокація на виділення шлункового соку в тих, кому лікар на цей час приписав процедури. Ефект від лікування зразу ж нівелюється.

Зараз ви читаєте новину «За вживання цибулі та часнику знімають премію». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі