понеділок, 11 березня 2013 05:15

За два-три дні до відправлення буває повно нижніх полиць

"Збиралася потягом до батьків на Рівненщину. Прийшла на вокзал за три тижні до відправлення. У мене спина хвора, можу їхати лише на нижній полиці. У касі сказали, лишилися верхні місця. Чула від знайомих, нижні полиці притримують умисне. Що робити, коли людина фізично не може нагорі їхати?"

Олена Хорольська, 31 рік, Полтава

На Полтавській залізниці кажуть, притримати місця зараз неможливо. Усе комп'ютеризовано. Вільні місця можна подивитися на офіційному сайті організації.

— Ввели нову систему продажу квитків, — пояснює 54-річна Віра Шерстюк, чергова з надання довідок на Полтавській залізниці. — Тепер броні вообщє нема. Продавать починають місця тільки в одному вагоні. Другий откривається, коли в попередньому лишилися дев'ять місць. Раніше для продажу откривався цілий состав і було багато варіантів.

Продаж починають за 45 діб до відправлення поїзда.

— Якщо напрямок популярний, всі хороші місця розкупляють за 20 хвилин і лишаються тільки верхні полиці. Можна довго ходити, щоб купити білєт на нижню полку. Краще періодично проглядати наявність місць на нашому сайті. Коли починається продаж у новому вагоні — одразу видно. Треба замовити і прийти в касу оплатити. Буває, люди здають білети. За два-три дні до відправлення часто буває повно нижніх полиць. Навіть якщо людина інвалід, нічим помогти не можемо.

Зараз ви читаєте новину «За два-три дні до відправлення буває повно нижніх полиць». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі