понеділок, 14 листопада 2011 07:30

Володимира Кочергу повернули до життя грязі затоки Сиваш

54-річний Володимир Кочерга з Карлівки хворів на хронічні панкреатит та простатит, псоріаз. До життя його повернули грязі затоки Сиваш.

"Мені 54 роки, я працюю директором автомайстерні, але мої болячки не давали мені жити. Лікарі поставили діагноз: хронічний панкреатит, хронічний простатит та ще й псоріаз, який мучить мене з 18 років. Одним словом, не людина. Сильно боліли нирки, мучили головні болі, права рука від остеохондрозу практично не розправлялася у кулаці. Що я тільки не використовував: і народна медицина, і медикаменти — все, що тільки мені радили. Одну хворобу лікував, а друга давала про себе знати. Такі муки продовжувалися декілька років. Якось до мене зайшов один знайомий. Побачивши мої муки, розповів, що є сиваська лікувальна грязь, яка багатьом допомагає. Він розповів мені, де її можна придбати. Я не роздумуючи вирішив спробувати грязь на собі. Перші процедури були болючі. Почалося загострення. Але я вирішив не відступати. І вже після п'ятої процедури мені стало значно легше, почала розправлятися рука, перестала боліти підшлункова залоза, і стали підсихати бляшки від псоріазу. Через місяць мене вже не турбували панкреатит та простатит. А на псоріаз знадобилося два місяці, але тіло стало чисте, це таке щастя. Коли приймав сиваську грязь, попутно в мене стабілізувався тиск, до цього я 12 років страждав гіпертонією".

Інформацію щодо придбання або застосування Сиваської лікувальної грязі можна отримати в ТОВ "ВІГОВ" за адресою: м. Полтава, вул. Зигіна, 29 офіс 310 та за тел.: 0(532)56 98 78, 65 56 80, 0(94) 963 46 80, 0(67) 531 67 50, 0(95) 108 59 22.

e-mail: [email protected], http: vigov.org.ua.

Зараз ви читаєте новину «Володимира Кочергу повернули до життя грязі затоки Сиваш». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі