четвер, 03 лютого 2011 19:04

Водій збив 8-річну дівчинку

Автор: фото: Юрій Іванов
  Віктор Качалуп показує збиті кулаки
Віктор Качалуп показує збиті кулаки

Полтавець 21-річний Віктор Качалуп другий тиждень лікує руки від забоїв. 22 січня близько 19.00 на пішохідному переході між зупинками "П'ята школа" та "ОЦЕВУМ" він із товаришем затримав нетверезого водія, котрий збив 8-річну дівчинку. Чоловік намагався втекти з місця аварії, затіяв бійку.

— Ішли з товаришем біля п'ятої школи. На переході загорівся зелений свєт. Коли різко із-за повороту вилітає машина і збиває дівчинку. Вона якраз переходила дорогу, — розповідає 21-річний Віктор Качалуп. — Її відкинуло на обочину.

Віктор каже, швидко підбіг до неї, щоб допомогти. У дитини з голови текла кров. Товариш кинувся до машини.

— Від водія несло перегаром. Машина врізалася в стовп. Але мужик не збирався зупинятися. Буксував, включав задню, щоб утекти, — згадує Віктор. — Відмовлявся виходити. А коли все ж вийшов, то хотів був бігти. Тоді друг його схопив за руку, щоб він не вислизнув. Чоловік ударив товариша. Я також підскочив. Дав йому пару разів. Разом його скрутили. Через трохи перестав пручатися. Я в шоці від такого поступку. Це з його боку не по-человєчєскі. Наїхати на дитину ще й тікати. Радий, що ми його затримали, — розказує.

Качалуп говорить, що на місці аварії зібралося багато людей. Викликали міліцію, дзвонили в "швидку".

У Полтавському обласному ДАІ кажуть, такий випадок не фіксували. Припускають, водій міг домовитися з батьками дитини, і ті не писали заяву з обвинуваченням. Натомість, склали лише протокол за водіння в нетверезому стані. За порушення чоловік заплатить штраф.

Зараз ви читаєте новину «Водій збив 8-річну дівчинку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі