четвер, 24 червня 2010 20:04

Відпочити тиждень на морі можна за 600 гривень

Приватні перевізники Миргорода пропонують відпочинок для сімей із дітьми на березі Азовського моря в Кирилівці, Генічеську, Арбатській стрілці. Проїзд та житло — від 600 грн за сім днів із особи. Дітей до 5 років возять безкоштовно.

Азовське море для відпочинку здебільшого обирають, бо воно дешевше за Чорне. Також через те, що на Азові піщані пляжі, пологі спуски у воду.

— Доньці 7 років. Торік відпочивали в Генічеську. Їздили дикарем, винаймали квартиру. В принципі нормально, — розповідає миргородка 34-річна Ірина Харченко. — У цьому році хотіли їхати в Бердянськ. Але знайомі розсовітували. Там як вітер дме із моря, то наносить водорості. Все стає грязним. Тож поїдемо або в Скадовськ, або в Лазурне.

Проїзд в обидва боки обійдеться десь у 500 грн. Орендуватимуть квартиру з усіма зручностями — до 200 грн за добу. Їсти готуватимуть самі.

Жити пропонують у "бараках" на два—три ліжка

Із Миргорода до Лазурного возять автобусом приватні перевізники. Туди й назад — 300 грн з особи. Жити пропонують у "бараках" на два-три ліжка. Доба — 35 грн. Вигоди на подвір"ї.

— На відпочинок возимо до Чорного моря в Рибаківку, це за 60 кілометрів від Одеси, — розказує підприємець із Хорола. Просить не називати його. — Проживання на двоповерховій базі відпочинку. В кімнаті ліжка, стіл, стільці, невеликий холодильник. Поряд із корпусом душові кабінки, умивальники, туалет. Є їдальня. Обід коштує до 25 гривень, сніданок і вечеря відсотків на 35 дешевші. Годують дуже добре. Можна готувати самому. За користування кухнею треба заплатити 2 гривні з особи. До моря йти 5 хвилин, пляж хороший.

Зараз ви читаєте новину «Відпочити тиждень на морі можна за 600 гривень». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі