четвер, 22 липня 2010 17:59

У студії "Love story" організовують весілля "під ключ"

Фата, лімузин, заповітні штампи в паспортах і поцілунки під вигуки "Гірко!". Про ці та інші не менш приємні моменти мріють закохані, плануючи своє весілля. Але часто губляться в морі дрібниць. Як отримати задоволення від власного весілля і перетворити урочистість на справжню казку? За порадою ми звернулися до весільної дизайн-студії "Love story" в центрі Полтави.

— Нареченим пропонуємо підготовку весілля "під ключ", — розповідає організатор Тетяна. — Підбираємо образ нареченої: сукню, прикраси, фату, букет, прикрашаємо машини, банкетний зал, пропонуємо ведучих, фото-, відеопослуги, ресторан. Для гостей пропонуємо ексклюзивні весільні запрошення. Усю відповідальність за приготування беремо на себе. Досвід, партнери, які є фахівцями у своїй галузі, допомагають весілля зробити красивим і пам"ятним святом.

Сукню прикрашають червоними квітами чи фіолетовою стрічкою

Кожна наречена хоче бути неповторною в день одруження. Чим дивуєте і приваблюєте клієнток?

— Створюємо образ нареченої, який відповідатиме характеру і вдачі дівчини. У нас широкий вибір весільних суконь від виробників Іспанії, Англії та Німеччини. Пошиті з натуральних якісних тканин — атласу, гіпюру, тафти. Майже вся розшивка — ручна робота. Фату декоруємо самостійно — розшиваємо стеклярусом чи бісером у стилі сукні. Пропонуємо великий вибір аксесуарів — задовольнимо смак кожної примхливої панни. Наша перевага в тому, що відслідковуємо модні тенденції. Наприклад, цього року наречені віддають перевагу білим, торік бежевим, завуженим сукням зі шлейфами. У моді кольорові акценти — сукню прикрашають червоними квітами чи фіолетовою стрічкою. Сучасні весільні сукні поєднують простоту, ніжність і вишуканість.

У Європі попит мають виїзні церемонії. Чи існує тенденція до цього в Полтаві?

— Так, і ми маємо досвід у цій роботі, — приєднується до розмови організатор студії "Love story" Юлія. — Замовляють не лише виїзні церемонії, а й стилізовані весілля: в українському, європейському та інших стилях. Весілля — справжня казка.

Скільки заплатити, щоб казка стала реальністю?

— Наші ціни не кусаються. Замовляти послуги "оптом", усі одразу, значно дешевше, ніж самостійно шукати потрібних людей, купувати квіти, коровай. Ми порадимо справжніх професіоналів, в якісній роботі яких упевнені. Довірте підготовку весілля "Love story" — і лише приємні спогади про цей святковий день залишаться у вас на все життя.


Звертайтеся за адресою: м. Полтава, вул. Фрунзе, 10.

Тел.: (053) 508 568, (050) 506 72 32, (050) 652 55 49.

Зараз ви читаєте новину «У студії "Love story" організовують весілля "під ключ"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі