понеділок, 07 січня 2013 00:45

Тюнер полагодять безкоштовно

— Безкоштовно отримала телевізійний тюнер на чоловіка — інваліда війни. Пристрою дуже зраділи, до нього наш телевізор показував — 15 каналів, а після підключення став транслювати 29. Та тюнер пропрацював усього два тижні. Після цього просто перестав вмикатися. Приходив настроювати сусід, нічого не вдалося. Куди треба звертатися, аби пристрій полагодили. Чи потрібно буде платити гроші за ремонт.

Галина Уткало, 75 років, село Велика Рудка Диканського району

— Сервісний центр, де ремонтують телетюнери, є тільки у Полтаві. До міста треба їхати з усіма документами на пристрій. Та перед цим краще зателефонувати до центру й описати проблему. Може виявитися, що вона не значна і її реально вирішити у домашніх умовах, — пояснює Олег Коробов з обласної державної адміністрації. — Якщо поломка серйозна й сталася з вини власника, то за ремонт доведеться заплатити. Якщо має місце заводський брак, тюнер безкоштовно полагодять або поміняють.

Сервісний центр з ремонту

ТВ-тюнерів міститься у Полтаві за адресою: вул. Фрунзе, 146а, тел. 0(532) 61 38 88.

Зараз ви читаєте новину «Тюнер полагодять безкоштовно». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі