середа, 12 грудня 2007 16:07

Студенти зібрали гроші на лікування одногрупниці

Уночі 4 листопада в студентки факультету філології та журналістики Полтавського педуніверситету 19-річної Наталії Нездойминоги з Новосанжарського району почали боліти нирки. Із гуртожитку дівчину забрала "швидка".

— Були сильні болі, — жаліється дівчина. — Десять днів пролежала під крапельницею, а потім в обласній лікарні мені зробили операцію. У мене було запалення нирок, а каміння вже відійшло в сечовий міхур. Щодня на лікування йшли сотні гривень.

Наталія лікувалася місяць. Гроші на ліки збирала вся родина. Допомогли й студенти педуніверситету.

— Мені подзвонила Наташина мама і дрижачим голосом попросила  допомогти, бо терміново була потрібна операція, — розповідає профорг факультету філології та журналістики Вікторія Щербина, 19 років. — Ми зі студдеканом Дмитром Прокоповим зібрали студентську раду й за два дні назбирали до півтори тисячі гривень. Студенти різних факультетів і викладачі відкривали гаманці й витягали останні копійки — хто скільки мав.

Нині Наталія відвідує заняття.

— Скоро починається сесія, складно наганяти, — каже вона.

Зараз ви читаєте новину «Студенти зібрали гроші на лікування одногрупниці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі