четвер, 12 листопада 2009 18:04

Приберуть автомати з іграшками

Кременчуком ширяться чутки, що з магазинів і супермаркетів міста приберуть гральні автомати, де краном-маніпулятором за 50 коп. можна витягати м"які іграшки. Причина — діти витрачають кошти батьків, які ті дають їм у школу, і спізнюються на уроки. А неповнолітні, мовляв, узагалі грати не повинні.

У міськвиконкомі кажуть, що питання знято з розгляду, бо ці автомати не належать до азартних ігор, а тому працюватимуть і надалі. Посадовці стверджують, у міліцію на ці автомати надходили скарги від батьків.

— У моїй практиці таких звернень не було, — каже Анна Волювач із міського відділу міліції.

— У Кременчуці таких автоматів зовсім небагато. У них можуть грати діти будь-якого віку. Якщо малі — то з батьками. У Києві такі контейнери з"явилися ще при радянській владі, — говорить Людмила Жорняк, начальник управління розвитку підприємництва, торгівлі, побуту міськвиконкому.

Кременчужанка 25-річна Анастасія Мельничук наловчилася витягати іграшки маніпулятором зі скляного контейнера.

— За раз могла витягти п"ять-сім штук, — хвалиться. — Потім організувала свій бізнес — через знайомих продавала іграшкових зайців, мишей, котів, собак по 5 гривень за штуку.

Зараз ви читаєте новину «Приберуть автомати з іграшками». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі