субота, 21 липня 2012 05:15

"Народний список" обиратимуть до кінця липня

На майдані Перемоги у Кременчуці представили дев'ятьох кандидатів від Полтавщини в "Народний список" партії "Україна — Вперед!". На зустріч зібралися близько 300 городян. Перед тим, як мала вийти на сцену лідер партії Наталія Королевська, почалася злива.

— Дощ — то хороший знак, — каже Наталія Юріївна. — Нехай змиє все старе, що заважає нормально і достойно жити у процвітаючій країні. Тільки наполегливі та сильні, які готові кинути виклик минулому, пробиваються у житті. Представляємо команду людей, які вирішили взяти участь у проекті "Народний список". Хто найбільше отримає вашої підтримки, представлятиме вас у парламенті. Прийшов час нових політиків, які зможуть зупинити беспрєдєл і розруху в нашій країні. Зможемо реалізувати те, що не змогли зробити впродовж 20 років наші попередники. Вірю, люди житимуть достойно, кожен зможе реалізувати себе.

На сцену запрошують кандидатів у народний список. Злива припиняється, хмари розходяться. На горизонті — захід сонця.

— У мене маленька донечка. Їй рік і місяць. Чоловік не раз казав, давай виїдемо в Канаду. Я відмовляюся, бо хочу бачити батьків, друзів, хочу поборотися за майбутнє тут. З партією "Україна — Вперед!" бачу, є реальний шанс, — каже 25-річна Анна Добровольська, одна з кандидатів у "Народний список" від Полтавщини. Вона підприємець, громадський діяч, лідер молодіжного руху "Драйв он лайф". — Програма парії "Україна — Вперед!" цілком відповідає моїм прагненням. Коли дізналася про народний список, подала заявку, заповнила анкету, пройшла співбесіду у Києві і ось — я уже серед кандидатів.

Кожен громадянин України міг подати заявку на участь у проекті "Народний список". З 25 червня по 27 липня на сайті spisok.ukraina-vpered.com та у пунктах для голосування на вулицях населених пунктів відбудеться відкрите голосування за кандидатів "Народного списку". Результати підіб'ють на з'їзді партії, що буде наприкінці липня — на початку серпня.

Зараз ви читаєте новину «"Народний список" обиратимуть до кінця липня». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі