понеділок, 19 вересня 2011 00:15

Найдорожче винаймати житло восени

— Шукав квартиру через інтернет. Нічого не здибав. У газетах те саме. Старші студенти з мене сміялися. Хто шукає житло у вересні, нічого дешевого не лишилося, — каже 18-річний Сергій Кущ із селища Котельва. Він студент Полтавського педагогічного університету.

У Полтаві п'ять вищих навчальних закладів. Щороку у місто приїздять близько 30 тис. студентів. Більшість винаймають житло, бо не вистачає гуртожитків.

— У серпні–вересні за поселення в кімнату господарі беруть на сто гривень більше, бо починається сезон, — говорить Оксана Ляхова, рієлтор з агентства "Полтавська нерухомість". Першими розбирають квартири у центрі міста поблизу навчальних закладів. Ціни почнуть знижувати після Нового року. Тоді  з'їжджають старшокурсники, що закінчили навчання. Найдешевша оренда влітку.

У Полтаві однокімнатну квартиру пропонують за 1,4 тис. грн, двокімнатну — від 1,5 тис. За окрему кімнату у квартирі з господарами беруть 500–800 грн.

Зараз ви читаєте новину «Найдорожче винаймати житло восени». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі