четвер, 03 грудня 2009 17:52

Голова райдержадміністрації звільнився через проблеми із серцем

Президент Віктор Ющенко у понеділок звільнив голову Решетилівської райдержадміністрації ОлександраДроботенка, 48 років.

— Я сам попросив зробити це через стан здоров"я, — коментує Олександр Миколайович. — Два роки тому пережив кризовий період — мав проблеми із серцем. Ледве відкачали. Ставало дедалі складніше працювати в такому темпі — вдень і вночі, з нервовим перевантаженням.

Дроботенко очолював адміністрацію три роки і вісім місяців. Доти майже рік був виконувачем обов"язків.

— Я не звик вихвалятися, але коли приймав район, він посідав у області останні місця за соціально-економічним розвитком. За період моєї роботи ми вийшли на 10–12 місця. А торік посіли першу позицію. Залучали інвесторів, у нас запрацювали маслозавод, цегельний завод.

Олександр Дроботенко — депутат райради від блоку "Наша Україна" і член Народного руху України. Каже, днями вийде з нього, бо той підтримав Юлію Тимошенко, а не Віктора Ющенка.

Нової роботи ще не знайшов.

— Це непросто після такої посади. На мене звикли дивитися як на посадовця, тому зараз ставляться трішки з пересторогою.

Обов"язки голови Решетилівської РДА виконуватиме перший заступник 47-річний Юрій Шинкарчук. Його кандидатуру облдержадміністрація подала на призначення керівником райдержадміністрації.

Зараз ви читаєте новину «Голова райдержадміністрації звільнився через проблеми із серцем». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі