четвер, 10 лютого 2011 17:12

Для вимірювання температури годину стоять у черзі

— Пішов у студентську поліклініку, бо болів живіт, — розповідає 20-річний Артем, студент Полтавського педагогічного університету. — У реєстратурі направили вимірювати температуру в долікарняний кабінет. Стояв у черзі хвилин зо 20, а потім узяв і пішов додому. Люди кажуть, стоять годинами.

Долікарняний кабінет, де вимірюють температуру і тиск, один на два заклади — четверту поліклініку та студентську, яка розміщена в тому ж приміщенні. Біля кабінету, крім студентів, у черзі стоять і люди старшого віку.

— Температуру вимірювати варто, — говорить Лариса Савченко, заступник головного лікаря студентської поліклініки. — Людина може не здогадуватися, що в неї температура чи високий тиск. Лікар по температурі може оцінити стан пацієнта.

У поліклініці кажуть, серед студентів регулярно проводиться анкетування з приводу роботи медзакладу. Невдоволені можуть дзвонити головному лікарю чи його заступникові. Телефони вказані на стенді на першому поверсі.

Зараз ви читаєте новину «Для вимірювання температури годину стоять у черзі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі