пʼятниця, 14 вересня 2007 07:08

Через негоду без світла зосталося весілля

Весілля Володимира Хоменка з Полтави й Тетяни Щербини мали святкувати при свічках. Напередодні на батьківщині нареченої в селі Радянське Кобеляцького району вітер обірвав електродроти.

— У нас було замовлене кафе в сусідній Дашківці, — говорить батько нареченої Микола Щербина, 45 років. — Працівники кафе підключили переносну електростанцію. Тож вдалося гарне весілля. Запросили 50 гостей. І музика була.

Минулого четверга й п"ятниці знеструмленими через негоду залишилися кілька сіл Кобеляцького району: Орлик, Дашківка, Ревущине, Твердохліби, Григорівка, Шевченки. Найбільше постраждали люди з Орлика та Дашківки. Вітер повалив дерева та лінії передачі, позривав електро- й газові лічильники на вулицях, покрівлі на півсотні будинків.

Житель Орлика 33-річний Олександр Мандибора в негоду вийшов надвір, щоб зачинити віконні ставні. Із даху злетіла шиферина й вдарила його по голові. Перебуває в тяжкому стані.

— У холодильнику псуються продукти, в багатьох людей погоріла техніка. Треба ремонтувати хати, — жаліється жителька Орлика Алла Калішенко, 43 роки.

У середу світло дали в усіх селах.

Зараз ви читаєте новину «Через негоду без світла зосталося весілля». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі