четвер, 28 січня 2010 12:35

Симоненко пояснив, чому пішов проти Тимошенко

Симоненко пояснив, чому пішов проти Тимошенко

У Компартії заявляють, що проголосували за відставку Юрія Луценка аби не допустити фальсифікацій під час другого туру виборів.

"Ми проголосували за відставку Луценка аби не допустити, щоб правоохоронні органи діяли для фальсифікацій на виборах. Бо перший тур був не виборами - 2010, а четвертим туром виборів - 2004 року, який продемонстрував, як керівництво держави може впливати на правоохоронні органи", - пояснив Симоненко.

Водночас лідер "ЄЦ" Ігор Кріль зазначив, що його група голосувала за відставку Луценка, оскільки "у нас і так більше року немає міністра внутрішніх справ".

"Він (Луценко - ред.) займається не міністерськими справами, а політичною діяльністю. А останнім часом ще й політичною агітацією. Тому це треба було припинити", - сказав Кріль.

Нагадаємо, що сьогодні Рада звільнила Юрія Луценка з посади міністра внутрішніх справ.

За відповідне рішення проголосував 231 депутат. За відставку Луценка проголосували: 171 "регіонал", 1 бютівець, 11 "нунсівців", 27 - комуністів, 19 - депутатів блоку Литвина та двоє позафракційних.

Gazeta.ua
Зараз ви читаєте новину «Симоненко пояснив, чому пішов проти Тимошенко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

18

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути