четвер, 15 жовтня 2009 12:54

Згвалтовані діти розповіли таке, що волосся встало дибки - ЗМІ

Згвалтовані діти розповіли таке, що  волосся встало дибки - ЗМІ

Усі три депутати, що фігурують у скандалі з розбещення дітей, є членами фракції БЮТ.

Про це пише газета "Сегодня" з посиланням на джерело, близьке до БЮТ.

Воно повідомило, що у свідченнях дітей фігурують усі прізвища, про які говориться в заяві депутата Григорія Омельченка.

"Там є ще два нардепи від БЮТ — Т. і Б. Діти розповідали таке, що в режисерів порнофільмів волосся встали б дибки", - розповів співрозмовник.

"Один з цих трьох нардепів — хресний батько дітей Дмитра П. і був свідком на його весіллі", — додав співрозмовник.

Раніше Українська правда з посиланням на джерела в МВС повідомила, що "бютівець" Віктор Уколов, який також фігурував у скандалі, але спростував свою причетність до нього, був свідком на весіллі батька дітей.

Вперше про скандал з розбещенням неповнолітніх у "Артеку" заговорив "регіонал" Вадим Колесніченко. Він заявив, що до цього причетні високопоставлені чиновники.

Після цього депутат від БЮТ Григорій Омельченко повідомив, що вже давно звернувся в правоохоронні органи з приводу цієї інформації, і розповів про деякі подробиці справи.

Серед постраждалих - хлопчик і дівчинка. За свідченнями їхньої матері, дітей ґвалтував їхній батько, головний редактор журналу "Артек" (у листі його прізвище затерте, проте, за даними ЗМІ, главред цього журналу - Дмитро Полюхович) разом з гендиректором дитячого центру Борисом Новожиловим, головним лікарем Генріхом Раттом, колишнім методистом (вожатим) Дмитром Лепешевим, ведучим геологічного гуртку Владимиром Дунаєвим.

Також, за словами жінки, її колишній чоловік під час допиту розповів, що в оргіях і груповому сексі з дітьми в "Артеку" брали участь депутат від БЮТ Віктор Уколов і священик Уманської єпархії Вадим Паєвський.

За інформацією Сегодня, БЮТ вирішив створити групу для внутрішнього розслідування ситуації з інформацією про причетність депутатів блоку до розбещення дітей у "Артеку".

Очолить цю групу депутат Андрій Кожем"якін.

За матеріалами: Сегодня
Зараз ви читаєте новину «Згвалтовані діти розповіли таке, що волосся встало дибки - ЗМІ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

32

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути