середа, 14 жовтня 2009 15:31

Омельченко пішов від Тимошенко, бо не хоче бути з зеками

Омельченко пішов від Тимошенко, бо не хоче бути з зеками

Нардеп від БЮТу 58-річний Григорій Омельченко вийшов із партії "Батьківщина". Учора він написав відповідного листа лідеру партії, прем"єрці Юлії Тимошенко.

"Я написав заяву і не хочу ніякої політичної тріскотні, - говорить Омельченко. - Я ні на кого не образився. Просто не хочу далі бути в партії, в якій перебувають колишні кримінальні зеки".

Однак відмовляється називати прізвища тих, про кого говорить і не пояснює, чому йде з партії саме зараз.

"Це ті, хто був раніше судимий, а тепер знаходяться в нашій партії. Хай вони підіймуться і скажуть, хто був у міжнародному розшуку Інтерполу. Хай назвуть свої клички, які мають в злочинному світі, - наголошує. - І всі мої намагання впродовж півтора року достукатися до найвищого керівництва з цього приводу йдуть, як вода в пісок. Тому і я спокійно йду".

Зазначає, що з Тимошенко не спілкувався щодо цього і "не має бажання цього робити".

"А те, блін, що хтось там із однопартійців почне якісь там ярлики вішати, то мене це не цікавить. Мені байдуже", - сказав Омельченко.

Нагадаємо, що 13 жовтня розгорівся скандал щодо згвалтування дітей у таборі "Артек". Першим публічно про це розповів "регіонал" Вадим Колесніченко. У свою чергу "бютівець" Омельченко заявив, що до цієї справи причетні три депутати.

"І я не боюся погроз. Ненормальний вчора потелефонував мені по урядовому телефону і нагадував, що у мене теж є онуки", - додав Омельченко.

Депутатське звернення Омельченка від 7 вересня зв"язку з надзвичайними подіями у "Артеку" на ім"я президента Віктора Ющенка було оприлюднено у "Живому журналі" інтернет-користувача lumpen. Там згадується нардеп від БЮТ Віктор Уколов.

Gazeta.ua
Зараз ви читаєте новину «Омельченко пішов від Тимошенко, бо не хоче бути з зеками». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі