неділя, 22 лютого 2015 07:05

Звинувачення проти Суркова вже завтра можуть забути – політолог

Звинувачення проти Суркова вже завтра можуть забути – політолог

Помічник Путіна Владислав Сурков навряд чи особисто керував снайперами, які розстрілювали майданівців минулого року. Таку думку в коментарі Gazeta.ua висловив політолог Ігор Лосєв.

"Для цього потрібно бути фахівцем, працювати у спецсужбах, знати якісь елементарні речі у стрілецькій справі, – вважає експерт. – Сурков є політичним аналітиком, політтехнологом. Навряд чи він є представником спецслужб".

Лосєв також сумнівається у тому, що проти Суркова будуть впроваджені санкції зі сторони України. "Не виключено, що слова про звинувачення вже завтра забудуть і ніяких дій зі сторони української влади не буде", - не виключає він.

На думку експерта, українські високопосадовці ведуть з Росією "дуже дивну війну".

"З одного боку визнають її агресором. З іншого – підтримують з РФ нормальні дипломатичні відносини. Громадяни Російської Федерації мають можливість вільно приїжджати в Україну. Відбувається дуже багато речей, які не сумісні зі статусом держави, що воює. Тому незрозуміло, чи збирається влада й надалі воювати і чи можемо ми розраховувати на позитивний результат війни, якщо у нас панує бізнесовий підхід до неї", зазначає політолог.

Нагадаємо, що глава СБУ Валентин Наливайченко звинуватив Суркова у причетності до розстрілів людей на Майдані. За словами силовика, помічник Путіна керував снайперськими групами іноземців на Майдані Незалежності в лютому 2014 року.

Докази цих злочинів Наливайченко має намір оприлюднити з наступного тижня.

Зараз ви читаєте новину «Звинувачення проти Суркова вже завтра можуть забути – політолог». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

9

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі