пʼятниця, 05 лютого 2021 13:54

Журналістів каналів Медведчука закликали не пускати до Верховної Ради

Журналістів каналів Медведчука закликали не пускати до Верховної Ради
Лозинський закликав заборонити каналам Медведчука працювати у Раді. Фото: Reuters

Журналістам телеканалів "112 Україна", NewsOne та ZIK пропонують заборонити працювати у Верховній Раді.

"Переважна більшість народних депутатів з проукраїнською позицією наполягає на тому, щоб так звані журналісти з проросійських каналів не працювали в парламенті України", - заявив народний депутат з фракції "Голос" Роман Лозинський на пленарному засіданні в п'ятницю, повідомляє "Інтерфакс-Україна".

Журналісти й оператори цих каналів попри санкції продовжують працювати у пресцентрі ВР на 3-му поверсі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В РНБО порадили Рабіновичу і ОПЗЖ закрити роти

"Я хочу сьогодні підкреслити - рашизм не пройде. Такий рашизм не повинен проходити і на 3-й поверх нашого парламенту", - зазначив Лозинський.

2 лютого президент Володимир Зеленський наклав санкції на народного депутата від ОПЗЖ Тараса Козака терміном на 5 років. Також на 5 років запроваджені санкції проти "112 Україна", NewsOne та ZIK.

За повідомленням ЗМІ, підставою для запровадження санкцій проти Козака і пов'язаних з ним юридичних осіб стало розслідування, проведене спецслужбами України. Під час якого встановлено, що схеми з поставками вугілля з окупованих територій сприяють фінансуванню тероризму.

Зараз ви читаєте новину «Журналістів каналів Медведчука закликали не пускати до Верховної Ради». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі