четвер, 02 грудня 2010 13:25

Журналісти знайшли справжній будинок Симоненка (ФОТО)
6

Підприємець Костянтин Жураковський живе поряд з Симоненком
Будинок Жураковського раніше вважали особняком Симоненка

Будинок лідера комуністів Петра Симоненка знаходиться в селі Мостище.

Як пише газета "Сегодня", до них звернувся підприємець Костянтин Жураковський - господар "будинку Симоненка", про який раніше писали ЗМІ. Виявилось, що будинок з башточками по вулиці Щорса, 114 в селі, на який журналістам указували місцеві жителі нібито як на будинок лідера комуністів, насправді належить Жураковському. А особняк Петра Миколайовича знаходиться поряд, через огорожу (вул. Щорса, 116) - він оформлений в схожому стилі (тільки без куполів і башт на даху) і такого ж бежевого кольору. Після всіх публікацій і сюжетів в ЗМІ, говорить Костянтин Петрович, тепер друзі жартома називають його "господарем будинку Симоненка".

Особняк лідера комуністів "обличчям" дивиться не на дорогу, а вниз - на колишні радгоспні луги. З цього боку у нього три поверхи. І всю його розкіш добре видно саме знизу: балюстради з мармуровими поручнями, тераса і напівбашта, підземний гараж. Від сторонніх очей будинок Симоненка схований за червоною цегляною огорожею. До його ділянки примикає ще одна, поки не забудована. Біля дороги, поряд з огорожею - дот часів Великої Вітчизняної, біля нього на 9 Травня проходять святкові збори.

Жураковський розповів, що з Петром Миколайовичем близько не знайомий, хоча іноді його зустрічав.

Нагадаємо, сам Симоненко публікації в ЗМІ про свій будинок в Мостище називає політичною провокацією. За його словами, ділянка землі належить його сину Андрію, і сам він не має до нього відношення. Проте, жителі навколишніх будинків періодично зустрічають лідера комуністів і його дружину Оксану Ващенко на цій ділянці.

Фото: Сегодня

Зараз ви читаєте новину «Журналісти знайшли справжній будинок Симоненка (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

41

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі