понеділок, 29 листопада 2010 12:12

Сюжет про дачу Симоненка сфальсифікували? (ВІДЕО)

Сюжет про дачу Симоненка сфальсифікували? (ВІДЕО)

Лідер Компартії Петро Симоненко назвав сфальсифікованим телевізійний сюжет про "свою" дачу  у селі Горенка під Києвом.

Про це він заявив у коментарі газеті "Сегодня".

"У 2002 році мій син дійсно купив у цьому селищі ділянку з недобудованою будівлею, щоб потім жити там зі своєю сім'єю. І тепер у ЗМІ показують цю ділянку, але будинки показують зовсім не ті, які розташовані на ній!", - наголосив комуніст.

Симоненко сказав, що він не має до ділянки відношення. Його колишня дружина Світлана, з якою лідер КПУ розлучився 2009 року, також сказала, що нічого не знає про дачу екс-чоловіка в Горенці.

На думку Симоненка, вкидання "компромату" на нього пов'язане з "принциповою позицією" щодо "олігархічних кланів": "Що доходи з ринку енергоносіїв повинні йти до держбюджету".

За словами лідера КПУ, подавати до суду на телеканал він поки не збирається, "щоб не підігравати тим, хто веде брудну гру проти Компартії".

"Але якщо ця кампанія продовжиться, доведеться захищатися в суді", - додав Симоненко.

Нагадаємо, нещодавно у ЗМІ знову з'явилась тема дачі, якою нібито володіє Петро Симоненко. Ще навесні ця тема прозвучала в друкованих ЗМІ, а тепер вийшла і на телеекран - на "1+1" показали сюжет, в якому демонструється триповерховий будинок на ділянці розміром понад гектар, яка, за інформацією каналу, коштує $ 1,5 млн.


Зараз ви читаєте новину «Сюжет про дачу Симоненка сфальсифікували? (ВІДЕО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі