вівторок, 21 січня 2020 13:45

Журналісти побували в Оманському готелі, де жив Зеленський

Журналісти побували в Оманському готелі, де жив Зеленський
Готель Al Bustan Palace в Омані. Президентський номер коштує 100 тисяч грн за добу. Фото: Туристичний клуб

Президент Володимир Зеленський під час поїздки до Оману жив в одному із найдорожчих готелів країни. Ймовірно, у президентському "люксі", який коштує понад 100 тис. гривень за добу.

Про це розповіла журналыстка Даша Щаслива у своєму розслідуванні "Оманські канікули Зеленського".

"Al Bustan Palace - один з найдорожчих готелів в Омані. Належить державі і є офіційною резиденцією для візитів. Звичайно, всі в готелі знають про візит Зеленського. Сьомий і восьмий поверхи - це султанський та президентський апартаменти", - розповіла вона.

Щаслива нагадала, що про поїздку до Оману публічно не повідомили.

"Коли всі дізналися, Юлія Мендель написала, що це поїздка Зеленського за власні кошти, але офіційна, і він туди полетів рейсовим літаком. Офіційні поїздки оплачуються державою і на них не літають рейсовими літаками. Про це говорять всі експерти. До того ж, якби Зеленський полетів рейсовим літаком в Оман, то, напевно, його фото з'явилося б одразу в рейсовому літаку. Тож, як туди добирався, на якому літаку - досі невідомо", - зазначила журналістка.

Раніше співголова фракції "Європейської Солідарності" Артур Герасимов закликав очільника МЗС Вадима Пристайка надати парламенту і суспільству документи щодо офіційного візиту президента Зеленського в Султанат Оман.

Зараз ви читаєте новину «Журналісти побували в Оманському готелі, де жив Зеленський». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі