середа, 26 вересня 2012 11:01

Зухвалість Яценюка свідчить про нездатність бути лідером демократичної української опозиції – Бондарчук

Зухвалість Яценюка свідчить про нездатність бути лідером демократичної української опозиції –  Бондарчук

Зухвалі ремарки Арсенія Яценюка на адресу народних депутатів Олеся Донія та Тараса Стецьківа свідчать про те, що новий лідер об'єднаної опозиції є незрілим політиком та нездатен очолювати демократичну українську політичну опозицію.

Про це заявив Голова Політради "Нашої України" Сергій Бондарчук, повідомляє прес-служба партії.

"Яценюк як політик вийшов з комфортних банківських, партійних і державних офісів з кондиціонерами і шкіряними кріслами, і це політичне походження не дає йому жодного права давати оцінки людям, які прийшли в політику з голодування на граніті Площі Октябрськой революції – нинішній київський Майдан. Коли вони ризикнули і виступали проти радянської комуністичної влади, пан Яценюк ходив у загоні піонерів", - сказав Бондарчук.

Очільник "Нашої України" висловив обурення тим, що внесок Донія та Стецьківа в українську незалежність та розвиток демократичних патріотичних партій перекреслений людиною, для якої керування опозицією є не покликом, а просто черговим записом у власному резюме кар'єриста.

"Непристойна поведінка Яценюка свідчить про його політичну незрілість. Що можна сказати про здатність очолювати демократичну опозицію, якщо людина не спроможна керувати власними амбіціями?", - заявив Бондарчук.

За його словами, навмисною публічною образою українських патріотів Яценюк прагне відволікти увагу власних виборців від проблеми майбутніх "тушок", які записалися до списків Об'єднаної опозиції.

До таких методів вдаються лише політики, які переживають моральну кризу, політичне роздвоєння та зневіру у власній політичній перспективі ще до оголошення результатів парламентських виборів. Я закликаю виборців Юлії Тимошенко та Олега Тягнибока засудити Яценюка і підтримати тих, кого він несправедливо образив", – закликав Бондарчук.

Зараз ви читаєте новину «Зухвалість Яценюка свідчить про нездатність бути лідером демократичної української опозиції – Бондарчук». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

7

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі