субота, 13 листопада 2010 14:28

Зубанов підтримав Балогу і розкритикував "дурнувату" опозицію

Зубанов підтримав Балогу і розкритикував "дурнувату" опозицію

Народний депутат від Партії регіонів Володимир Зубанов підтримав призначення лідера партії "Єдиний Центр" Віктора Балоги на посаду глави Міністерства з надзвичайних ситуацій.

"Балога має досвід керівної роботи. Він і міністром був, і в Адміністрації президента керував. У нього є відповідні дані", - сказав "регіонал" у коментарі Gazeta.ua.

Він також похвалив екс-главу Секретаріату президента за хороший результат на виборах.

"Пройшли місцеві вибори і Балога показав, що в нього є вплив. Партія ЄЦ показала пристойний результат - особливо на Закарпатті. То чому б не попрацювати йому у виконавчій владі і не виконувати програму президента? Янукович зараз збирає всіх фахівців і це природно. Тут в Балоги досвід є", - наголосив нардеп.

Зубанов вважає, що далі існуватимуть лише ті опозиційні сили, які співпрацюватимуть із владою.

"У нас опозиція якась дурнувата. Треба ж займати якусь конструктивну позицію, працювати на Україну. Якщо є серйозні пропозиції, йти до президента чи до Азарова, пропонувати щось. Треба казати, що в нас є пропозиції, ми наполягаємо, щоб ви подумали. І так би пішла конструктивна розмова. А що ми чуємо сьогодні? "Ганьба!", "Геть!". Така опозиція не має жодної перспективи", - наголосив він.

"Регіонала" розчарували навіть висловлювання лідера "Фрону Змін" Арсенія Яценюка.

"Навіть Яценюк зараз займає доволі радикальну позицію: "Я це не дозволю", "З цим не погоджуся". Він скочується до популізму. Думає, що це дасть йому додаткові відсотки? Нічого подібного. Зараз опозиція може отримати додаткові відсотки тільки якщо почне разом із владою розбудовувати державу: десь критикувати, десь показувати, як правильно робити. Це має бути щось конструктивне. Скоро всі мери підуть від Тимошенко і від інших, якщо далі так себе вестимуть опозиціонери", - переконаний Зубанов.

До конструктивної опозиції він відносить Тігіпка.

"Сьогодні можуть нормально себе почувати тільки ті, хто буде в конструктивній опозиції. Можливо, це Тігіпко. Більше я там нікого нормального не бачу", - додав він.

Нагадаємо, президент Віктор Янукович призначив Віктора Балогу міністром з питань надзвичайних ситуацій. Водночас перший заступник голови фракції Партії регіонів Михайло Чечетов одразу заявив, що не виключає входження депутатів "Єдиного центру" у парламентську більшість.

Зараз ви читаєте новину «Зубанов підтримав Балогу і розкритикував "дурнувату" опозицію». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі