пʼятниця, 12 листопада 2010 18:02

Янукович купив Закарпатську область - БЮТ

Янукович купив Закарпатську область - БЮТ

У Блоці Юлії Тимошенко вважають, що президент Віктор Янукович віддячив Віктору Балозі, призначивши його на посаду міністра МНС.

Про це Gazeta.ua сказав народний депутат від БЮТ Володимир Бондаренко.

"Янукович фактично купив собі ще одну область. І він, безумовно, подякував Балозі за це. Балога уже не перший рік модерує цю область, уже не перший виборчий цикл", - зазначив він.

"Оскільки зараз Януковичу не потрібні 300 голосів, то він це вирішив іншими шляхами. Він залучив сюди "Єдиний Центр". Тут дуже простий хід. Умовно кажучи, групі народних депутатів з ЄЦ продається посада за підтримку політики Януковича і його команди", - переконаний Бондаренко.

"Бютівець" зазначив, що призначення Балоги - це одноразова угода з ЄЦ.

"При першій же можливості Партія регіонів і їх (нардепів з ЄЦ. - ред.), і Балогу кине. Можливо, вони виконають свою функцію і все, "до побачення". Це буде так само, як з комуністами на цих місцевих виборах", - підкреслив він.

"Віктор Іванович вже давно вів переговори з "регіоналами". Можливо, він сам і має якісь гарантії. Віктор Іванович не такий простий чолов'яга, щоб надати велику послугу "регіоналам", а не отримати нічого в замін", - додав нардеп.

Нагадаємо, президент Віктор Янукович призначив міністром МНС Віктора Балогу.

Зараз ви читаєте новину «Янукович купив Закарпатську область - БЮТ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

23

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі