середа, 02 березня 2022 08:29

ЗСУ захопили шість ворожих танків під Харковом

ЗСУ захопили шість ворожих танків під Харковом
Українці захопили ворожі танки. Фото: Facebook

Механізований батальйон однієї з бригад ЗСУ в бою під Харковом захопив відразу 6 (шість) нових російських танків Т-80БВМ зі складу 200-ї мотострілецької бригади ЗС РФ.

"Танки озброєні новітніми російськими підкаліберними та керованими снарядами, дуже приємно буде застосовувати це по залишках тієї самої нещасливої ​​200-ї бригади" написав журналіст Юрій Бутусов в facebook.

"Комбат цього батальйону своїми вправними діями у зустрічному бою заслужив звання Герой України. Танки господарський комбат все забрав, і незабаром у складі нашого батальйону з'явиться позаштатна танкова рота на новій російській техніці з мінімальним пробігом. Танк ненажерливий на паливо, але наші воїни захопили ще й паливозаправник", написав він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Сьомий день війни: що відбувається в українських містах

Слава українським героям, які назавжди знищили міф про велику російську армію та розігнали цю армію по кущах, відібравши непотрібне цим боягузливим зайцям озброєння. Тепер Т-80БВМ буде в руках справжніх левів.

Росія о 4:00 ранку 24 лютого напала на Україну. Російські війська атакували державний кордон України з півночі, зі сходу та Криму. Бої та атаки тривають майже на всьому периметрі державного кордону та в багатьох містах.

Верховна Рада запровадила на території України воєнний стан. Президент Володимир Зеленський віддав наказ ЗСУ завдавати максимальних втрат російським загарбникам.

Зараз ви читаєте новину «ЗСУ захопили шість ворожих танків під Харковом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі