четвер, 31 серпня 2017 22:25

ЗСУ стали більш ефективними після навчання з британськими інструкторами - Полторак

ЗСУ стали більш ефективними після навчання з британськими інструкторами - Полторак
У Києві відбулася зустріч міністра оборони України генерала армії України Степана Полторака з міністром Збройних сил Великої Британії Марком Ланкастером.Фото: ТСН

У Києві відбулася зустріч міністра оборони України генерала армії України Степана Полторака з міністром Збройних сил Великої Британії Марком Ланкастером.

Про це повідомили в прес-службі Міноборони.

"Британські військовослужбовці продемонстрували гарну підготовку та високий рівень відповідальності під час проведення параду. Загалом участь 11 іноземних делегацій в урочистостях до Дня незалежності України стала потужним сигналом, що Україна залишається в зоні уваги європейських держав і відчуває підтримку з їхнього боку", - зазначив Міністр оборони України.

За словами генерала армії України Степана Полторака, пріоритетними завданнями на майбутнє для Міністерства оборони України є реалізація продуманої кадрової політики та професіоналізація Збройних Сил України, впровадження планування на основі спроможностей, забезпечення Збройних Сил України озброєнням, військовою та спеціальною технікою, а також розвиток необхідної інфраструктури.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Полторак розповів про загрози для України від російських навчань в Білорусі

Крім того, генерал армії України Степан Полторак наголосив, що останні зміни у діяльності вітчизняного оборонного відомства стали можливими завдяки у тому числі допомозі з боку радників від Великої Британії.

Україна і Польща проведуть кілька спільних військових навчань.

Зараз ви читаєте новину «ЗСУ стали більш ефективними після навчання з британськими інструкторами - Полторак». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі