середа, 01 вересня 2021 13:03

ЗМІ довідались, кого мінятимуть в уряді

ЗМІ довідались, кого мінятимуть в уряді
Лавка запасних мала, кажуть у владі. Фото: @KabminUA

У найближчі місяці Верховна Рада може звільнити з посад міністра оборони Андрія Тарана, міністра соціальної політики Марину Лазебну та віцепрем'єр-міністра – міністра з питань стратегічних галузей промисловості Олега Уруського. Про це пише "Українська правда" з посиланням на джерела у монобільшості.

Це питання будуть активно вирішувати після повернення президента з США.

"Уруський, Лазебна і Таран – підуть. Їм вже шукають заміну, але тут проблеми. Тому що лавка запасних мала, а люди, яких ми запрошуємо ззовні, неохоче рвуться в Кабмін", – сказав співрозмовник.

Міністра юстиції і міністра культури наразі міняти не будуть.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В уряді будуть кадрові зміни в інтересах рейтингу Зеленського

"Наприклад, Малюську не дуже любить Єрмак, але до нього приязно ставиться президент. По Ткаченку – він там собі щось воює, наобіцяв багато президенту – нехай виконує", – сказав депутат фракції "Слуга народу".

Верховна Рада призначила Дениса Шмигаля на посаду прем'єр-міністра позаторік у березні. Його кандидатуру пропонував президент Володимир Зеленський. Тоді парламент затвердив новий склад Кабінету міністрів.

Зараз ви читаєте новину «ЗМІ довідались, кого мінятимуть в уряді». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі