середа, 20 квітня 2011 13:53

Жінка Бойчука у власному ресторані переконала рибалок порвати свої заяви

Жінка Бойчука у власному ресторані переконала рибалок порвати свої заяви

Минулої ночі у ресторані родини голови Заставнівської РДА Михайла Бойчука "Хрещатик" невідомі люди побили вікна. Про це повідомляє БукІнфо.

У районі шириться протест проти того, що не заарештований головний фігурант гучної кримінальної справи.

Люди вважають, що "Михайло Бойчук відкупить себе, свої родичів, а посадять лише охоронців ставка". Бойчук наразі ліг у лікарню, стверджує видання. Його відпустили під підписку про невиїзд у зв'язку з інвалідністю.

Між тим, вранці 20 квітня каналами обласної організації ВО "Батьківщина"  надійшов лист за підписом в.о. голови Чернівецької облорганізації цієї партії Івана Мунтяна.

Він стверджує, що на двох побитих головою Заставнівської РДА Бойчуком, його родичами та охоронцями рибалок (Михайлюка та Абрамовича) з боку дружини тепер вже колишнього керівника району чинився "психологічний тиск" з метою поміняти свої свідчення.

"Зять голови РДА забрав нас з лікарні та відвіз до Заставни у ресторан. Там нас чекала дружина Михайла Бойчука, згодом надійшов і він сам. Нас переконували відмовитись від свідчень, погрожували. Потім нас відвезли до міліції, де ми порвали свої заяви. Але у прокуратурі дали свідчення", - розповіли постраждалі Іван Абрамович та Микола Михайлюк.

"Здибались з Бойчуковою жінкою в ресторані, началось там ситуація у вас є діти у нас є діти і вас каже жалко і нас каже. Того ми так написали, що ми від вчорашніх заяв відказуєм", - продовжив Абрамович.

До лікарні потерпілі повернулися після 14.30 19 квітня.

Нагадаємо, прокуратурою Чернівецької області 19 квітня порушена кримінальна справа стосовно голови Заставнівської районної державної адміністрації за ознаками складу злочину, передбаченого ч.3 ст.365 (перевищення службових повноважень, що потягло за собою тяжкі наслідки), ч.2 ст.127 (вчинення катування за попередньою змовою групою осіб) КК України, його рідного брата, зятя та двох охоронців приватних ставків за ст.27, ч.3 ст.365 та ч.2 ст.127 КК України.

Зараз ви читаєте новину «Жінка Бойчука у власному ресторані переконала рибалок порвати свої заяви». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

9

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі