вівторок, 19 квітня 2011 12:08

Папієв, який захищав кривдника рибалок, вже хоче його звільнення

Папієв, який захищав кривдника рибалок, вже хоче його звільнення

Глава Чернівецької облдержадміністрації зробив подання на звільнення голови Заставнівської райдержадміністрації Михайла Бойчука.

Про це повідомив голова Чернівецької обласної держаної адміністрації Михайло Папієв сьогодні, 19 квітня, повідомляє прес-служба ОДА.

"У зв'язку з незабезпеченням дотримання прав і свобод громадян на території району Михайлом Бойчуком, що призвело до значного негативного суспільного резонансу, голова Чернівецької облдержадміністрації Михайло Папієв зробив подання до Адміністрації президента та Кабінету Міністрів щодо звільнення керівника району із займаної посади", - йдеться у повідомленні.

Напередодні Папієв казав, що заява партії "Батьківщина" про побиття рибалок на Буковині є інформаційною маніпуляцією для відвернення уваги суспільства від факту затримання "бютівського" активіста, голови одного з чернівецьких ринків за отримання хабара у розмірі $250 тисяч.

Також губернатор нагадував, що Бойчук звернув увагу правоохоронців на те, що протягом останніх 14 років він є інвалідом III групи – в нього відсутня права нога, тому його фізичні можливості не дозволяють вчинити напад.

Сам Бойчук заявляв, що "на період розслідування припиняє свої повноваження на посаді голови РДА для проведення незалежного розслідування, щоб не було звинувачень, що він, перебуваючи на посаді, впливає на слідство".

Раніше повідомлялося, що у місті Заставна Чернівецької області кілька озброєних чоловіків жорстоко побили, а потім катували чотирьох рибалок. Усе це відбувалось у присутності голови Застявнянської РДА Михайла Бойчука.

Зараз ви читаєте новину «Папієв, який захищав кривдника рибалок, вже хоче його звільнення». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

7

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі