середа, 01 лютого 2023 16:52

Зеленський зробив заяву щодо зустрічі з Байденом в Польщі

Зеленський зробив заяву щодо зустрічі з Байденом в Польщі
Президент Україна Володимир Зеленський сказав, чи запрошували його до Польщі на зустріч з американським колегою Джо Байденом. Фото: Getty Images

Президент України Володимир Зеленський не отримував запрошення приїхати до Польщі для зустрічі з американським лідером Джо Байденом.

Про це глава держави заявив під час пресконференції з президентом Австрії Александером ван дер Белленом у Києві, відповідаючи на запитання кореспондента Укрінформу щодо інформації про можливу зустріч із лідером США у Польщі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зеленський зустрів закордонного гостя

"Що стосується президента Сполучених Штатів – ми іноді зустрічаємось із ним. Мене не запрошували в Польщу", – сказав Зеленський.

Президент Володимир Зеленський наприкінці лютого може зустрітися з американським та польським колегами Джо Байденом та Анджеєм Дудою.

Зустріч може відбутися у Польщі, пише місцеве видання Dziennik Gazeta Prawna з посиланням на дипломатичні джерела в Україні.

За неофіційною інформацією, зустріч може статися приблизно у річницю повномасштабної війни в Україні. Поки для візиту розглядаються міста Варшава та Жешув.

Зараз ви читаєте новину «Зеленський зробив заяву щодо зустрічі з Байденом в Польщі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі