пʼятниця, 14 квітня 2023 19:29

Спецтема: Війна Росії проти України

Зеленський зібрав нараду з Малюком і Будановим

Зеленський зібрав нараду з Малюком і Будановим
Ключове – це постійне знищення російських окупантів, заявив президент Володимир Зеленський. Фото: Facebook.com/zelenskiy.official

Президент Володимир Зеленський протягом дня був на зв'язку з військовими.

Про це глава держави сказав у відеозверненні, повідомляє Gazeta.ua.

"Протягом дня був на зв'язку з військовими, провів нараду з головою Служби безпеки України Малюком, провів нараду з керівником ГУР Будановим", – сказав Зеленський.

Ключове – це постійне знищення окупантів, мінусування їхньої логістики, будь-якого потенціалу на окупованих територіях, заявив президент.

"Це підготовка наших активних дій, це контрштурмова робота", – сказав Зеленський.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Українська авіація завдала п'ять ударів по окупантах. Артилерія "всипала" по пункту управління росіян

Президент подякував воїнам, "які пам'ятають, що за кожен російський удар по наших містах і селах, по наших позиціях, за кожне вбивство українців окупант повинен зазнавати своїх максимально відчутних втрат".

"Кожен метр української землі має означати для окупанта неминучість програшу Росії в цій війні, неминучість того, що для ворога не буде жодної перспективи на землі України", – заявив Зеленський.

Зеленський звернувся до воїнів.

"14-та бригада та 1-ша Президентська бригада оперативного призначення Нацгвардії – дякую вам, хлопці, за стійкість. 54-та окрема механізована бригада імені гетьмана Івана Мазепи, 5-та окрема штурмова бригада, 77-ма окрема аеромобільна бригада – молодці, воїни", – звернувся глава держави.

Тримати оборону на Донеччині зараз – це найтяжче. Але це дає всій Україні життя, заявив Зеленський.

Минулої доби Сили оборони України відбили 49 атак російських окупантів. Найзапекліші бої тривають за міста Бахмут і Мар'їнку, повідомив Генеральний штаб ЗСУ. Сьогодні відбили 40 атак ворога.

За 415 днів українські воїни знищили 180 590 окупантів, 7053 броньованих машин ворога, 3646 танків, 293 гелікоптера і 307 літаків.

Зараз ви читаєте новину «Зеленський зібрав нараду з Малюком і Будановим». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі