пʼятниця, 06 листопада 2020 04:15

Зеленський заявив, що в Україні планується ввести онлайн голосування

Зеленський заявив, що в Україні планується ввести онлайн голосування
В Україні буде голосування онлайн - Зеленський. Фото: РБК

Президент Володимир Зеленський і глава корпорації Microsoft Бред Сміт провели переговори в відеоформаті, під час яких обговорили плани введення в Україні системи онлайн-голосування.

"Ми перші зробили цифровий паспорт. Також зробили цифрові водійські права. У нас були проблеми з реєстрацією бізнесу, довгі черги, а сьогодні вже за 15-30 хвилин можна зареєструвати свій бізнес. Я вважаю, що це велика перемога", - сказав Зеленський, повідомляє ОПУ.

Пріоритетне завдання України на наступний рік - запустити програму Paperless (безпаперовий офіс).

Зеленський закликав Microsoft активніше інвестувати в Україну, додавши, що українська влада буде гарантувати захист їхніх інвестицій і створювати сприятливий бізнес-клімат.

Він також подякував Сміту за анонсування впровадження в Україні програми хмарного сервісу, оскільки вона "дає великі можливості для побудови в країні інфраструктури для розміщення центрів обробки даних".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Мінцифри запустило тест на цифрову грамотність українців

Нагадаємо, Microsoft і Мінцифри підписали меморандум про співпрацю, згідно з яким, компанія вкладе в розвиток хмарних сервісів на українському ринку близько $ 500 млн.

Зараз ви читаєте новину «Зеленський заявив, що в Україні планується ввести онлайн голосування». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі